Caută
Close this search box.

Orban a declarat că PNL are ca obiectiv creșterea veniturilor, dar că această măsură trebuie să se bazeze „pe realități”

Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că PNL are ca obiectiv creșterea veniturilor, dar că această măsură trebuie să se bazeze „pe realități”, nu pe decizii administrative subiective. Orban a spus că PNL va trebui să ia în considerare realocarea cheltuielilor cu personalul din administrație.

„Președintele Iohannis, după ce a întrebat Guvernul dacă are bani, a promulgat legea pensiilor. PNL respectă legile care se află în vigoare. În ceea ce privește toate minciunile pe care le-a lansat propaganda diversionistă a PSD, că nu mai dăm salarii, că micșorăm salarii, pensii, că nu mai plătim proiectele în cadrul PNDL, sunt niște minciuni gogonate care n-au nicio legătură cu programul PNL. PNL are ca principal obiectiv creșterea veniturilor românilor, dar această creștere a veniturilor să se bazeze pe realități, nu pe decizii administrative subiective. Să se bazeze pe atragerea de investiții care să creeze locuri de muncă bine plătite, pe creșterea competitivității economiei românești, pe creșterea productivității în toate ramurile de activitate și nu pe decizii administrative care depind de pixul unui demnitar care scoate cifrele din burtă”, a declarat, vineri, Ludovic Orban, după consultările cu președintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni.

De asemenea, președintele liberalilor a transmis că aceștia iau în considerare realocarea unor sume din bugetul destinat personalului din administrația publică.

„Asupra cheltuielilor de personal va trebui să ne aplecăm cu foarte mare atenție, pentru că noi vrem relansarea investițiilor, noi vrem ca resursele publice să fie alocate cu prioritate pentru a investi în infrastructură, în oameni, în tot ceea ce este necesar pentru a asigura calitatea vieții cetățenilor”, a mai spus Ludovic Orban.

Viorica Dăncilă a cerut, vineri, liberalilor și președintelui Klaus Iohannis să își asume public că pensiile și salariile vor fi plătite la timp și vor fi majorate, conform legislației în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri