Caută
Close this search box.

Teodorovici, despre afirmaţiile grobiene: O metaforă. A fost o trimitere la ultimele achiziţii ale PSD

eugen teodorovici

Ministrul interimar de Finanţe Eugen Teodorovici a afirmat marţi, în timpul audierilor pentru miniştrii din guvernul Orban, că „îmi plac curvele, dar nu în politică”. Ulterior, acesta a explicat că era vorba de „o metaforă” şi că era îndreptată la „ultimele achiziţii făcute de PSD”. Teodorovici s-a referit la Cozmin Guşă, care ieri a reintrat în rândurile social-democraţilor.

Într-o intervenţie la Digi24, Teodorovici a declarat că „este o ştire falsă” faptul că exprimarea sa a fost vizavi de Florin Cîţu sau vreun alt membru din Comisie, şi că a fost o „metaforă”.

„E vorba de o metaforă.Mă refeream la ultimele achiziţii făcute de PSD. Lumea se întreabă oare de ce s-au făcut astfel de achiziţii care nu ne onorează”, a subliniat Teodorovici.

Întrebat de moderator dacă este vorba de Cozmin Guşă, cel care ieri a reintrat în PSD, ministrul interimar de Finanţe a menţionat că „dacă aşa îl cheamă, el este”.

„A fost o exprimare metaforică. A fost o trimitere către acest tip de politicieni. (…) Se pare că am trecut din lac în puţ. Lucrurile din partid se întâmplă fără o consultare în prealabil. Fiecare poate să se înscrie în PSD dar totuşi în astfel de situaţii o consultare prealabilă ar fi făcut bine tuturor. Viorica Dăncilă nu ştia (n.red.: de înscrierea lui Cozmin Guşă în PSD), a mai adăugat Teodorovici.

Aceaasta nu este singura afirmaţie deplasată a ministrului interimar de astăzi. La audierile din Comisii, Eugen Teodorovici a folosit şi alte expresii de mahala şi a bruiat mereu discuţiile, enervându-i chiar şi pe colegii din PSD.

Parlamentar USR: Dacă făceaţi tot ce ziceţi aici, dacă eraţi aşa de bun nu mai eraţi demis. Teodorovici: Eu demis? Tu de unde vii? De unde eşti?

Parlamentar USR: De la USR.

Teodorovici: Au, mânca-ţi-aş! Ia-ţi-l pe Barna şi duceţi-vă unde se duce el, dar grămadă, chiftelele vi le fac eu!. *** Domnule Cîţu, că sunteţi hoţ, ştie toată lumea. *** Ludovic Orban nu-l ţine pe Florin Cîţu de poveşti, îl ţine de altceva.

Acestea nu sunt primul derapaje ale lui Teodorovici: luna aceasta a mai avut o reacţie deplasată la adresa unei jurnaliste care l-a întrebat ce va face în continuare, după ce Guvernul a picat. „Sunteţi liberă diseară?”, este una din replicile oferite de ministrul de Finanţe demis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri