Caută
Close this search box.

Cazul Caracal. Klaus Iohannis aruncă bomba în legătură cu familia Melencu

Klaus Iohannis

După cum MagnaNews a anunțat imediat ce lucrurile s-au produs, procurorul șef al DIICOT a făcut public faptul că, miercuri, inculpatul din cazul Caracal, Gheorghe Dincă, a avut un complice atunci când a răpit-o și violat-o pe Luiza Melencu.

Potrivit DIICOT, Gheorghe Dincă ar fi avut un complice la răpirea, dar și violarea Luizei Melencu. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, care l-ar fi  surprins pe Gheorghe Dincă cu fata în casă, a fost reținut tot miercuri, iar Monica Melencu, mama Luizei, a leșinat în timp ce era în legătură telefonică directă cu România TV. Postul de știri o contactase tocmai pentru a comenta informațiile lansate de DIICOT. Ulterior, mama Luizei s-a întreba de ce „până acum nu s-a spus nimic”.

Ei bine, chiar în aceeași zi de miercuri, la finalul ședinței CSAT, președintele Klaus Iohannis, acordând – așa cum a apromis – o atenție cu totul specială acestui caz încă nesoluționat, a declarat că mama Luizei Melencu va veni vineri, la Palatul Cotroceni, unde va discuta, cu un consilier prezidențial, cazurile fiicei sale și al Alexandrei Măceșanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri