Mai mulţi copaci au căzut miercuri după-amiază, în zona staţiunii turistice Predeal, din cauza vântului puternic, în condiţiile în care zona înaltă a judeţului Braşov s-a aflat sub cod roşu de vânt, transmite Agerpres.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, maior Ciprian Sfreja, două astfel de situaţii, de copaci căzuţi – unul peste o ţeavă de gaz şi altul pe carosabil – în localitate, au fost gestionate de pompieri şi în niciunul dintre cazuri nu au fost înregistrate victime.

Alte cazuri de copaci căzuţi pe carosabil, în zonă, au fost gestionate de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Braşov.

Sursa foto: ziarulincomos.ro

Conform purtătorului de cuvânt al instituţiei, Robert Elekes, drumarii braşoveni au intervenit pentru îndepărtarea unui copac doborât de vânt pe DN 1, la limita dintre judeţele Braşov şi Predeal şi la alte două cazuri pe DN 73 A, între localităţile Râşnov şi Predeal.

1 COMENTARIU

  1. Cu ocazia asta am aflat ca exista si judetul Predeal („la limita dintre judeţele Braşov şi Predeal „) ??? Poate mai treceti pe la primara .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here