O judecătoare de la Curtea de Apel Mures a fost găsită lângă mașină, într-o baltă de sânge, cu un cuțit lângă ea. Aceasta i-ar fi spus soțului când a plecat de acasă că se va sinucide.

”Poliția a fost sesizată prin apel la 112 de un bărbat din localitatea Livezeni cu privire la faptul că soția lui ar fi plecat de la domiciliu și ar fi amenințat că se sinucide. În urma activităților desfășurate, femeia a fost găsită pe raza localității Sărățeni în apropierea autoturismului, căzută la pământ, având o tăietură în zona gâtului. La fața locului a fost găsit și un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat femeii primul ajutor, aceasta fiind transportată în stare gravă la UPU Târgu Mureș unde a rămas internată. În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș, Emanuela Farcaș

Judecătoarea se numește Cristina Pașol, are 38 de ani, și s-a transferat nu demult de la Curtea de Apel Cluj -secția civilă la Curtea de Apel Mures, conform presei locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 3 =