Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat că preluarea sefiei PSD pe o perioada interimara de catre Marcel Ciolacu poate fi descrisa ca „o lovitura de partid”. El a explicat ca acest lucru nu are aprobarea unei structuri decizionale si astfel incalca statutul partidului.

„Daca a dat o lovitura, nu stiu cum sa o calific, o lovitura de partid, ca nu e de stat lovitura aceasta. Cred ca trebuie sa ne calmam cu totii. Intotdeauna, in momentele neplacute ale pierderii alegerilor intr-un partid sunt framantari, e o situatie de criza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne pierdem ratiunea, sa ne aruncam tot felul de calitati, de salvatori. Nu e nimeni la dispozitia celuilalt”, a afirmat, luni, la Antena 3, Dumitru Buzatu, intrebat daca vede preluarea presedintiei interimare a PSD drept o „lovitura”.

Liderul PSD Vaslui sustine ca decizia privind presedintele PSD nu poate fi luata de Marcel Ciolacu in cadrul unor intalniri restranse, ci in structurile statutare ale partidului.

„Presupun ca discut cu un om pe care de altfel il si cunosc, inteligent si am inteles ca e o gluma. Toate astea sunt niste lucruri confectionate, pentru ca nu a avut loc nicio intalnire statutara a structurii decizionale care sa puna problema viitorului partidului, viitorului presedintelui partidului care a candidat. Nu este o problema, dar nu cred ca in felul acesta se poate rezolva. Daca cineva doreste sa o rezolve in felul acesta, eu cred ca el deja a incalcat niste reguli statutare, acelea de a discuta toate lucrurile acestea care ne privesc pe toti nu in intalniri gen cinci, sase, sapte oameni ci in structuri consacrate statutar ale PSD”, a spus Buzatu.

De asemenea, acesta a precizat ca a refuzat invitatia de a participa la intalnirea dintre presedintele Camerei Deputatilor si liderii organizatiilor judetene.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.