Caută
Close this search box.

ESCROCUL PSD a fost arestat. Lua peste 300 de milioane lei vechi lunar, cu o diplomă falsă de inginer

ÎNCĂ O ESCROCHERIE marca PSD  a fost demascată, iar escroscul, care avea doar  indemnizație lunară 310 milioane de lei vechi, plus multe alte sporuri, a fost arestat și va ajunge după gratii, ca mentorii săi de la vîrful partidului, unii fiind deja acolo, alții încălzindu-se intens pe marginea terenului.

Așadar, marți seara fostul președinte al Transelectrica, Marius Carașol, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Aceștia îl cercetează pe Carașol pentru înșelăciune și fals, după ce a ieșit la iveală că și-a falsificat diploma de inginer.

Procurorii i-au pus și sechestru asigurator pe bunuri după ce Compania Națională de stat s-a constituit parte civilă în dosar și îi cere fostului director 460.000 de lei, adică salariile încasate.

Ziua lui Marius Carașol a început cu 3 percheziții domiciliare, în București și Clinceni, executate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Economice.

Fostul director al Transelectrica a fost apoi ridicat și condus la Parchetul General, unde procurorii i-au spus că e cercetat pentru fals și înșelăciune, apoi a fost reținut și dus în fața judecătorilor sectorului 1.

Maruis Carașol are 45 de ani, s-a născut într-o comună din Teleorman și până în anul 2006, a fost electrician cu studii medii.

În mai, anul trecut, a devenit directorul sucursalei Transelectrica din București, în urma unui concurs. Candidații erau obligați să depună la acel moment și diploma de inginer în domeniu, altfel nu se puteau înscrie.

Marius Carașol a depus la dosar o diplomă de licență scrisă de mână, pentru cursuri la seral obținută chipurile în 2006 cu notă de absolvire 9,40.

În acest timp a încasat un salariu de director, iar în decembrie anul trecut, a fost numit la vremea aceea de PSD, prin ministrul de tristă amintire Nicoale Bădălău chiar președintele Transelectrica. Indemnizația prevăzută în contract era URIAȘĂ 31.000 de lei.

Problema e că diploma nu a fost emisă niciodată de Universitatea Politehnica, reprezentanții acesteia confirmând că Marius Carașol nu și-a încheiat niciodată studiile și că actul depus de fostul președinte la dosarul său de angajare e cel mai probabil un mare fals.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri