Caută
Close this search box.

Păzea! Viorica Dăncilă face GUVERN DIN UMBRĂ!

Viorica Dăncilă

Fostul premier Viorica Dăncilă a anunțat că PSD va avea un grup format din foști miniștri și alți specialiști social-democrați care să monitorizeze activitatea Guvernului Orban, pentru a preveni abuzurile.

Ea a criticat prezența președintelui Klaus Iohannis la preluarea mandatelor unor miniștri.

„În niciun stat european nu ar fi permis un asemenea amestec al instituției președintelui în activitatea Executivului”, a spus ea.

Șefa PSD a precizat că acest grup de lucru va prezenta periodic un raport privind Cabinetul Orban.

„Pentru a preveni toate aceste abuzuri și toate aceste nedreptăți pe care Iohannis și Guvernul său le pregătesc românilor, PSD va forma un grup care va monitoriza constant activitatea Guvernului Orban. Grupul va fi format din foști miniștri și alți specialiști în diverse domenii ai PSD și va prezenta rapoarte periodice cu privire la derapajele acestui Guvern. Am spus foarte clar că ne vom asuma cu maximă seriozitate rolul de opoziție”, a spus Dăncilă.

„Nu o vom face doar politic, ci și prin acțiuni concrete menite să sprijine și să apere românii de toate aceste măsuri injuste, crude, care au indus o stare generală de nesiguranță și de teamă”, a conchis fostul premier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri