Caută
Close this search box.

Anamaria Prodan, în brațele unui mason cu uriașă influență în România

Fotografia care aruncă totul în aer. Impresara Anamaria Prodan s-a pozat alături de  un mason cu o imensă influență în România.

În primăvara anului 2019, Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu un celebru mason care este prieten bun cu sexy-impresara de mai mulți ani. În prezent, cei doi se află în Dubai, unde vor petrece sărbătorile, scrie Cancan.

Anamaria Prodan nu a ratat ocazia și s-a fotografiat cu bărbatul amintit mai sus chiar lângă bradul de Crăciun. Ambii sunt super relaxați și zâmbitori. Semn clar că perioada petrecută departe de România le priește de minune.

„Impresarul Anamaria Prodan și omul de afaceri Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă care se numește ‘Prodan Thiess Sports Management’, o societate nu de impresariat sportiv, ci de organizare a unor evenimente grandioase, conform spuselor celor doi”, a dezvăluit în martie Gazeta sporturilor.

Adrian Thiess este cel care a organizat în anul 2012 amicalul dintre Dinamo și FC Barcelona de pe Arena Națională. Este un om cu influență, în special în zona politicului. Până în septembrie 2001, a fost consilierul personal al președintelui Ion Iliescu. S-a ocupat inclusiv de campania lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri