Caută
Close this search box.

Daniel Chițoiu rămâne internat: Fostul ministru se află la terapie intensivă

Daniel Chițoiu nu va fi externat marți din Spitalul Floreasca, medicul curant recomandând ca el să rămână de Revelion în unitatea medicală, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița.

Purtătorul de cuvânt al unității sanitare a confirmat pentru MEDIAFAX că fostul ministru este la Reanimare, dar nu a putut preciza momentul exact când el a ajuns la această secție din spital.

Procurorul care anchetează accidentul în care a fost implicat fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu a solicitat Spitalului Floreasca să i se furnizeze documentele privind diagnosticul și starea de sănătate a lui Chițoiu, au declarat surse judiciare pentru G4Media.

Cererea a fost făcută în contextul în care, imediat după accidentul soldat cu moartea a două persoane, secretarul general al ALDE a fost fotografiat mergând pe propriile picioare pentru ca apoi să fie luat pe targă și dus la spital.

Spitalul Floreasca a trimis deja documentele cerute de anchetatori, potrivit cărora Chițoiu are coaste rupte și fractură de stern, au precizat sursele citate.

Fostul ministru Daniel Chițoiu a fost implicat într-un accident rutier pe DN 7, în localitatea Zamfirești din județul Argeș, pe Dealul Negru, accident care a avut loc pe 26 decembrie. Chițoiu conducea o mașină Audi și s-a lovit frontal cu un autoturism Logan.

Două persoane care se aflau în Logan au murit.

Un răspuns

  1. ..cred ca , iasa din spital numai cu ordonanta de urgenta sau : imunitate….vorba inteleptului PETRE TUTEA : ” AM FACUT 13 ANI DE TEMNITA GREA , PENTRU UN POPOR DE IDIOTI . „6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri