Caută
Close this search box.

Hunedoara: Trei persoane, între care şi un copil de 10 ani, victime ale unui accident pe DN 66 Simeria-Petroşani

Trei persoane, între care şi un copil de 10 ani, au fost rănite într-un accident ce a avut loc marţi pe DN 66 Simeria-Petroşani, în localitatea Bretea Streiului, după ce trei maşini s-au tamponat din cauza unui şofer care conducea cu viteză şi a derapat pe carosabilul umed.

Maşina şoferului vinovat a intrat pe contrasens şi s-a lovit lateral de un autoturism care venea din sens opus, iar apoi s-a izbit frontal de o alta care venea din faţă.

„Din primele date rezultă că un conducător auto ce se deplasa cu autoturismul pe sensul de mers Deva-Haţeg nu a adaptat viteza la condiţiile meteorologice şi de carosabil umed, a derapat şi a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism ce se deplasa regulamentar pe sensul opus. Apoi a intrat într-o coliziune frontală cu un alt autoturism de pe contrasens”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Carla Strujan.

În urma accidentului de la Bretea Strei au rezultat trei victime, între care şi un copil de 10 ani, care a fost rănit la umărul stâng.

„Copilul prezintă un traumatism de omoplat şi de umăr stâng. Alte două femei, cu vârstele de 56 şi 65 de ani prezintă traume toracice şi craniene minore. Victimele au fost transportate la Centrul de Primiri Urgenţe din oraşul Haţeg”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Pentru salvarea victimelor au intervenit două echipaje ale Ambulanţei şi SMURD.

Accidentul de la Bretea Strei este al doilea produs în ultimele 12 ore pe DN 66 Simeria-Petroşani, primul, care a avut loc în timpul nopţii de luni spre marţi, soldându-se cu decesul unui bărbat de 42 de ani şi doi răniţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri