Caută
Close this search box.

Ministrul Muncii a ajuns la spital imediat după ședința de guvern

violeta alexandru

Violeta Alexandru (43 de ani) a fost numită de Guvernul Orban în funcția de Ministru al Muncii după ce în trecut fusese președinte interimar al PNL București. Nu se cunosc foarte multe date despre viața politicianului, dar Violeta Alexandru a scris într-o postare că are o viață normală, ca orice mamă. 

Ministrul Muncii a ajuns de urgență la spital cu fiica sa după ce copila a început să se simtă din ce în ce mai rău rău. Deși Violeta Alexandru este de părere că fetița are o bronșită, a vrut să ceară mai degrabă părerea unui medic specialist care să-i dea un tratament corect.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a plecat de la ședința de Guvern de vineri seară, 27 decembrie, direct la spital. Politicianul a vrut că arate că are o viață normală de mamă și a vorbit acest asta printr-o postare pe o rețea de socializare.

Violeta Alexandru are „aceleași griji” ca orice mamă din România.Totodată, politicianul a vrut să arate prin postarea de pe contul de Facebook că are o viață normală, la fel ca orice mamă din țara noastră. Faptul că face parte din lumea politică nu înseamnă că ministrul Muncii nu are ”griji în familie”.

„De la ședința de Guvern la spital. Așteptăm cuminți, la coadă, tratament pentru o bronșită, cel mai probabil – din cum arată lucrurile. Indiferent de ceea ce cred eu, las specialiștii să prescrie tratament, în funcție de rezultatul consultației.  Sursa Fanatik.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri