Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. După nenumărate zvonuri privind problemele dintre cei doi, fiica fostului premier a recunoscut că ea și Marius nu mai formează un cuplu.

Astfel, în cadrul unui mesaj făcut public pe Facebook, Oana Roman a mărturisit că ea și tatăl fiicei ei au decis să pornească pe drumuri separate, după nenumărate încercări eșuate de a-și repara relația.

”Am ezitat de zeci de ori să fac această postare ! Am scris-o și am șters-o apoi ! Din păcate o fac până la urmă

Sunt un om asumat, sincer și transparent. Niciodată nu am fost ipocrită și nu am mimat sau pozat în fericirea perfectă așa cum se face pe rețelele sociale. Am o datorie față de publicul meu pe care nu l-am mințit niciodată.
Prefer să aflați de la mine decât din zvonuri sau speculații.
În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne-am luptat cu boală, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu.”, și-a început ea mesajul făcut public.

De asemenea, ea a explicat și că relația lor nu mai funcționează de mult timp, însă își doreaște să aibă o relație de prietenie cu fostul soț, pentru a o crește pe fiica lor frumos.

”Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide .

Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela ! Cu aportul amândurora din toate punctele de vedere.

Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris . Vreau ca Isabela să NU trăiască această suferință și îmi doresc ca relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul.
Marius a fost lângă mine când nu a fost nimeni , s-a implicat impecabil din punct de vedere afectiv și fizic în creșterea Isabelei, am trăit multe lucruri frumoase și pentru asta îl respect și îl voi respectă toată viața mea ! Îmi doresc să avem maturitatea de a face împreună ce este cel mai bine pentru acest copil minunat pe care îl avem .
Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme , dar relația noastră că părinți trebuie să rămână impecabilă.
Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi , dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție.”, a mai scris ea pe Facebook.

Oana Roman și Marius Elisei au fost împreună șapte ani de zile, iar cei doi au o fetiță de patru ani.
Oana Roman s-a mutat în casă nouă

Oana Roman are casa visurilor, iar micuţa Isabela propria ei cameră. Fiica fostul premier s-a ocupat în cel mai mic detaliu de toate cele șapte încăperi ale vilei în valoare de 160.00 de euro, din Pipera-Tunari, în care va locui cu toată familia, inclusiv cu mama ei Mioara Roman, potrivit Click.ro.

Pentru casa visurilor ei, Oana a scos din buzunare bani frumoşi, nu mai puţin de 160.000 de euro, dar este fericită de când a făcut această investiţie imobiliară. Fetiţa ei Isabela are acum o cameră desprinsă din poveştile cu prinţese. Mobilier din lemn alb, pereţi decoraţi în nuanţe calde de roz, ba chiar şi numele ei pe unul dintre pereţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here