Caută
Close this search box.

Plan roșu de intervenție în Neamț: Accident grav cu un microbuz care venea din Londra

Un accident grav în care a fost implicat un microbuz a avut loc duminică noapte în județul Neamț, fiind pus în aplicare planul roșu de intervenție. Două persoane au fost declarate decedate la fața locului, iar șapte au fost duse la spital, potrivit ZiarPiatraNeamț.ro.

Toate victimele sunt bărbați. Potrivit martorilor, se pare că este implicat un microbuz de transport persoane ce venea de la Londra cu destinația Vaslui.

Accidentul a avut loc în jurul orei 01.50, pe DN 15D, în localitatea Poienari.

Foto: Facebook/Radar Roman Oficial

În accident a fost implicat un microbuz în care se aflau 9 persoane. La fata locului s-au deplasat: 1 ofiter si 22 subofiteri cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 autospeciala de descarcerare grea, 3 ambulante SMURD. De la Serviciul de Ambulanta s-au deplasat la fata locului 4 echipaje.

Ajunse la fata locului, forțele de intervenție au identificat un microbuz intrat în niște arbori de pe marginea drumului.

Din cei 9 ocupanți, 3 au fost scoți din microbuz de către participanții la trafic, 3 au fost extrași de primele forte ajunse de la Detașamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar 3 erau încarcerate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri