Caută
Close this search box.

Poza care schimbă totul despre Luiza și Alexandra. Fetele se cunoșteau!?

Luiza si Alexandra

O poză apărută recent pe internet stârnește un val de controverse în mediul online și o nouă întrebare se naște în jurul crimelor de la Caracal! Ce ipoteză se naște în cazul tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu?

Ancheta în cazul lui Gheorghe Dincăcriminalul de la Caracal, cel despre care se presupune că le-a ucis pe tinerele Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, este departe de-a fi finalizată și mereu apar noi semen de întrebare, ce amplifică misterul.

Recent, pe o pagină de Facebook numită „Uniți pentru Luiza și Alexandra” a fost publicată o fotografie cu Alexandra Măceșanu, alături de o tânără ce seamănă izbitor de mult cu Luiza Melencu.

 

Acesta a fost momentul în care numeroși români s-au întrebat dacă nu cumva cele două tinere s-ar fi cunoscut de dinainte ca Gheorghe Dincăcriminalul de la Caracal, să le răpească, la distanță de câteva luni.

Poza în care apare Alexandra Măceșanu și posibil Luiza Melencu

Ipoteza nu se poate confirma, dar cee ace se știe în mod sigur este că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu erau colege de școală, căci învățau la licee diferite.

Alexandra Măceșanu era elevă la Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal, în timp ce Luiza Melencu urma să intre în clasa a X-a la Colegiul Tehnic „C.D Nenițescu” din Craiova
.Singurul lucru sigur declarant inclusive de către Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal, este faptul că cele două tinere aveau în comun vârsta și aspectul fizic plăcut, lucruri ce l-au și determinat pe inculpat să recurgă la răpire, sechestrare și viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri