Caută
Close this search box.

Prinţul Nicolae, umilit la parastasul Regelui Mihai. Preotul: A băut un ceai

Parastasul Regelui Mihai, care a avut loc pe 24 noiembrie, la Curtea de Argeș, a scos la iveală din nou resentimentele Familiei regale faţă de Prinţul Nicolae.

La Curtea de Argeş, Familia regală s-a recules la mormântul Regelui Mihai, moment la care a participat şi Nicolae. Dar cei care au fost prezenţi l-au observat pe Principele Nicolae plecând supărat, alături de soția sa, Alina Binder.

Principelui Nicolae i s-a permis să participe la slujba religioasă și să se reculeagă la mormântul bunicului său, dar nu i s-a dat voie să participe și la masa organizată pentru parastas, potrivit playtech.ro. Surse apropiate spun că Radu Duda ar fi fost cel care nu i-ar fi dat voie să participe la acest moment.

”La masa din interiorul Episcopiei nu a fost lăsat. Revoltat de un asemenea gest, episcopul însuși l-a invitat pe Nicolae în interior și l-a servit cu un ceai”, au dezvăluit sursele citate.

Pentru a evita momentul penibil, a plecat resemnat, împreună cu soția sa, poate la fel de îndurerat ca la momentul înmormântării bunicului său, când tânărul a avut parte de același tratament sfidător din partea familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri