Caută
Close this search box.

S-a lămurit misterul scandalului de spionaj din fotbalul românesc

La finalul partidei pe care CS „U” Craiova a pierdut-o pe „Arena Națională”, în fața celor de la FCSB, scor 0-2, Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a acuzat că adversarii au spionat și știut ce tactică va folosi Victor Pițurcă.

Gigi Becali a afirmat că l-a întrebat pe Bogdan Vintilă de unde a aflat secretele tactice ale Craiovei, iar tehnicianul i-a transmis că jucătorii „alb-albaștri” s-au dat de gol.

„L-am întrebat pe Vintilă «Bă, ce spioni ai avut?» și mi-a zis «Pe jucătorii lor». Jucătorii vorbeau între ei când se încălzeau. Au întrebat «Joci, bă?» «Nu joc!». Mihai Stoica mi-a zis că dacă joacă Vătejelu și Bancu înseamnă că joacă 4-4-2 sau 4-3-3. Și au întrebat jucătorii înainte de meci și au aflat că joacă. S-au dat singuri de gol!

Vintilă deja vorbise cu jucătorii lui și le-a zis «În funcție de cum joacă ei, noi jucăm așa sau așa». Și jucătorii au făcut semn, au ridicat mâna și au indicat ce joacă. Și Vintilă a schimbat tactica, 3 fundași. Totul a fost făcut din semne, din mers. Ce spion? Putea schimba și-n timpul jocului. Au avut semne pregătite”, a spus Becali.
Așadar, Gigi Becali a dezvăluit de unde a știut Bogdan Vintilă tactica pregătită de Victor Pițurcă la meciul FCSB – Craiova

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri