Caută
Close this search box.

Tragedie pe șosea. Autobuzul s-a răsturnat în râu și pasagerii au murit pe loc

Accident foarte grav. Un autocar plin cu călători s-a răsturnat de pe un pod și a căzut în apele foarte reci ale unui râu!

Tragedia a fost uriașă, fără margini, moartea lovind nemiloasă chiar în primele secunde de după cumplita prăbușire. Nimeni, dar absolut nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva, chiar în condițiile căderii în albia râului. Au mai existat și cazuri în care construcția autovehiculului sau, pur și simplu, Divinitatea, i-au ajutat pe nefericiții din interior, iar aceștia au scăpat cu viață, chiar dacă unii dintre ei se accidentau serios. Dar cel puțin au trăit mai depate. Ei bine, acum nu a mai fost așa.

La bordul vehiculului se aflau 44 de persoane. 15 dintre ele au decedat după prăbușire, aproape instantaneu. Cumplită tragedie.

Potrivit Interfax, cel mai probabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autocarul a căzut de pe pod, direct în apele aproape înghețate ale râului ucigaș, Kuenga.

Așadar, numai din primul bilanț, 15 persoane au murit şi alte 18 au fost rănite în sud-estul Siberiei, după ce un autocar a căzut de pe un pod în râul Kuenga, în regiunea Transbaikal, Siberia.

Autoritățile din Rusia au demarat o amplă anchetă pentru aflarea condițiilor care au dus la această tragedie, în urma căreia au murit 15 oameni, iar alți 18 au fost răniți grav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri