Caută
Close this search box.

Trei MORȚI și 4 răniți grav, chiar de Crăciun, accident DE COȘMAR. Planul roșu activat. Ce spune Arafat

plan roşu

Un alt foarte grav accident rutier s-a produs chiar în ziua de Crăciun, pe drumul european E85, la limita dintre județele Buzău și Ialomița, după ce două autoturisme au intrat într-o coliziune frontală. În urma impactului puternic, trei persoane și-au pierdut viața, în timp ce alte patru s-au ales cu răni grave, fiind transportate de urgență la spital.

Potrivit medicilor, una dintre victime are șanse minime de supraviețuire. Ca urmare a nefericitului eveniment, autoritățile au decis activarea planului roșu de intervenție. În sprijinul echipajelor medicale, a fost trimis la fața locului și un elicopter SMURD, anunță Raed Arafat.

Raed Arafat, precizări după accidentul de pe E85

A fost activat planul roşu, mai multe ambulanţe au fost trimise la faţa locului. S-au găsit 3 persoane decedate. O altă persoană este în stare gravă, a fost preluată cu elicopterul SMURD, încă o persoană a fost dusă la spitalul din Urziceni. Alte două persoane rănite vor merge la Bucureşti”, a precizat șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU) la Antena 3.

În momentul de față, traficul în zonă este blocat. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația ar trebui să fie reluată în circa o oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri