Caută
Close this search box.

Doi români, unul din Italia și altul din Spania, suspecți de infecție cu coronavirus

coronavirus

Un român care lucreaza in Italia este suspect de infecție cu coronavirus, potrivit Corriere della Sera. Un alt român, de 37 de ani, din Spania, este internat într-un spital din Ciudad Real, fiind suspect de acceași infecție.

Un bărbat în vârstă de 42 de ani de naționalitate român este suspect de infecție cu coronavirus. El lucrează la un hotel și a intrat în contact cu turiști chinezi bolnavi de coronavirus.

Marian C. se află în carantină în acest moment și urmează să fie dus la spital pentru multiple teste, scrie Realitatea.net.

Autoritățile din Italia au anunțat astăzi două cazuri de coronavirus confirmate, primele din această țară. Ambii sunt turiști chinezi din Wuhan care se aflau de zece zile în Italia.

Bărbatul din România lucrează la un hotel din Tivoli. După ce s-a simțit rău el a mers la un spital din localitatea care se află la doar 30 km de Roma, având simptome de gripă. El a fost cel care i-a avertizat pe medici că a lucrează la hotelul în care au fost cazați și cei doi turiști chinezi care au fost identificați cu coronavirus.

În situația dată, autoritățile din Italia l-au plasat în carantină la spitalul Spallanzani deoarece spitalul din Tivoli nu dispunea de aparatură necesară pentru toate testele și controalele la care urmează să fie supus, conform protocolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri