Caută
Close this search box.

FOTO. Frumoasa actriță Cameron Diaz a devenit mamă la o vârstă la care nimeni nu se mai aștepta

Frumoasa actriță Cameron Diaz și soțul ei, muzicianul Benji Madden, cu 7 ani mai tânăr, au devenit părinți pentru prima dată. Actrița americană dde origine hispanică, născută în California, a adus pe lume o fetiță, dar a ținut să-i păstreze în secret imaginea, cel puțin deocamdată.

Celebra actriță americană Cameron Diaz și partenerul ei de viață, Benji Madden sunt acum, în aceste zile de sărbătoare de la cumpăna dintre ani, în culmea fericirii după ce au devenit pentru prima dată părinți. Vestea a fost împărtășită chiar de Cameron Diaz pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Vedeta a mărturisit că este pur și simplu topită după micuța care a primit la naștere un nume mai puțin obișnuit, Raddix.

Cameron Diaz a mai precizat că nu va posta fotografii și nici nu va da mai multe detalii legat de venirea pe lume a fetiței. Actrița a devenit mamă la vârsta de 47 de ani.

„La mulți ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiți și recunoscători să începem această nouă decadă cu vestea nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia. 

Deși suntem încântați să împărtășim această veste cu voi, vrem să protejăm intimitatea micuței noastre. Așadar, nu vom posta fotografii și nici alte detalii, în afară de faptul că este foarte foarte drăguță. Unii ar spune chiar RAD (n.r. radiantă)”, a scris Cameron Diaz pe contul de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri