Caută
Close this search box.

Jurnalistul Radu Moraru a dispărut misterios imediat după alegeri

radu moraru

„Vă mai amintiți de „candidatul” Radu Moraru? De „președintele” Radu Moraru? Au trecut aproape două luni de la ultima sa apariție la Nașul TV, mai bine de două luni de la ultima sa notiță pe site-ul nasul.tv”, spune Ziariştii.com.

Deși e proprietar de televiziune cufundată în insolvență, Radu Moraru nu mai face emisiuni de peste un an. Înainte de alegerile prezidențiale din noiembrie 2019, el apărea deseori ca invitat, la emisiuni caricaturale în care subalternii îi ascultau minciunile, fără a schița vreo întrebare care să-l readucă la realitate.

După alegeri, brusc, Moraru a dispărut. Nici măcar creditorii săi (majoritatea, înșelați cu promisiunea că-și vor primi banii înapoi) nu mai știu pe unde să-l caute, căci e de negăsit.

Ultimul text scris de Radu Moraru pe site-ul nasul.tv a fost pe 11 noiembrie 2019, a doua zi după primul tur al alegerilor prezidențiale.

Titlul, strigat cu majuscule, suna ademenitor: „«NAȘUL» RADU MORARU PRODUCE UN CUTREMUR ÎN ALEGERILE PREZIDENȚIALE. BARNA POATE PROFITA!”

Când intrai în articol, surpriză: doar câteva cuvinte, adunate într-un anunț – „Astăzi, ora 20.00! În direct! Pe nasul.tv! Sau pe nasul.tv facebook! Fără precedent! Istorie în direct! Să fiți iubiți!”

Seara, la televizor – nimic important. Din acel moment, pe site-ul nasul.tv au mai apărut doar două articole de promovare pentru emisiunea „Dor de adevăr”, realizată de Doru Mărieș. Articolele-anunț au fost publicate pe 14 și pe 28 noiembrie.

Ultima apariție a lui Radu Moraru la Nașul TV a fost luni, 25 noiembrie 2019, a doua zi după finala prezidențială Iohannis – Dăncilă. Nașul a făcut dezvăluiri din culisele alegerilor, certându-i pe români pentru că au mers la vot și somându-i să-i dea câte un leu.

Acea emisiune se află și acum pe site-ul nasul.tv, alta n-a mai venit după ea. Radu Moraru a dispărut complet, cu toate promisiunile lui că va face ravagii în România, va anula alegerile și va lansa „nucleare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri