Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, spune că partidul pe care îl conduce va avea un candidat pentru Primăria Bucureşti, dar crede că în lupta pentru Capitală trebuie făcută o strategie.

El susţine că ALDE este deschis la o discuţie privitoare la posibilitatea susţinerii unui candidat comun al mai multor partide şi crede că Nicuşor Dan este un candidat serios pentru Primărie.

„La Bucureşti ALDE va avea propriul candidat, dar sigur că la Bucureşti trebuie făcută o strategie.

La Consiliul General i-am transmis public doamnei Firea şi colegii mei consilieri, având în vedere ultimele decizii pe care le-a luat şi modul în care conduce primăria în ultima perioadă, prin desconsiderarea opiniei consilierilor noştri şi prin desconsiderarea opiniei cetăţenilor, ne face să nu mai continuăm colaborarea cu domnia sa şi sigur că pe măsură ce lucrurile vor evolua şi vom vedea şi care sunt ceilalţi candidaţi, suntem deschişi la o discuţie privitoare la posibilitatea susţinerii unui candidat.

Mie mi se pare, de exemplu, că Nicuşor Dan este un candidat serios pentru Primărie, care s-a dedicat Bucureştiului într-o măsură apreciabilă şi cred că aşa ar trebui să fie toţi care care doresc să candideze cu şansă”, a declarat Tăriceanu, citat de News.ro.

Liderul ALDE a mai afirmat că i-ar fi plăcut să conducă Primăria Bucureştiului, dar că acum are o vârstă care îl obligă să îşi asume responsabilităţi depline la nivelul partidului.

„Aş fi candidat mai demult la Primăria Bucureştiului, am şi candidat în urmă cu aproape 30 de ani şi cred că aş şti să conduc şi mi-ar plăcea să conduc un oraş ca Bucureştiul, dar în momentul de faţă am o anumită vârstă care mă obligă mai cu seamă să îmi asum responsabilităţile depline la nivelul conducerii partidului.

Am colegi mai tineri care au şi experienţă şi la nivel ministerial şi la nivelul administrativ şi la nivel politic şi care sunt capabili să îşi asume un astfel de rol în această competiţie”, a mai declarat Călin Popescu Tăriceanu.

39 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 9 =