Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian l-a ironizat pe Rareş Bogdan, pentru că a anunţat că premierul Ludovic Orban va demisiona în luna februarie.

”Înainte de a spune dacă Rareş Bogdan vorbeşte bine sau rău, să convenim că vorbeşte prea mult. Deunăzi, Rareş Bogdan a anunţat că premierul Ludovic Orban va demisiona în luna februarie. Cu alte cuvinte, dacă ne luăm după el, noi, ceilalţi, jucăm într-un film cu proşti. Am acceptat angajarea răspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intenţionează să demisioneze peste două luni. Tare, nu?”, a scris pe Facebook Varujan Vosganian.

Rareş Bogdan, a anunţat că PNL poartă negocieri cu partidele parlamentare pentru declanşarea alegerilor anticipate, fiind nevoie de încă 24 de voturi pentru a susţine un astfel de demers. Europarlamentarul a afirmat că anticipatele vor avea loc până în luna aprilie a anului 2020.

„Noi vom folosi toate mijloacele constituţionale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligaţia noastră. Este o cerinţă a alegătorilor noştri. Acest demers este susţinut de USR, UDMR şi PMP. Ne aşteptăm ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, să susţină demersul nostru. (…)

Este normal să ne dorim o majoritate formată din două sau trei forţe politice, din care vioara întâi să fie PNL, şi un guvern condus de Ludovic Orban. Veţi vedea că avem toţi paşii pregătiţi, lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel târziu în aprilie vom avea alegeri anticipate”, a declarat Rareş Bogdan

115 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =