Caută
Close this search box.

Barna: Cer PSD și PNL să lase hârjoneala politică la o parte și să mergem cât mai repede la alegeri

Barna

Liderul USR, Dan Barna, le cere PSD și PNL să lase „hârjoneala politică” la o parte și să acționeze pentru organizarea de alegeri anticipate cât mai repede.

„Ceea ce vedem acum este o criză politică pe care PSD și PNL refuză să o recunoască. PSD se joacă de-a moțiunea de cenzură prin Parlament, PNL ia deputați la bucată de pe unde apucă, iar țara așteaptă reforme. Reforme care nu vor veni câtă vreme nu apare o clarificare a situației care să reprezinte cu adevărat voința poporului. Cer PSD și PNL să lase hârjoneala politică la o parte și să mergem cât mai repede la alegeri”, scrie Barna pe pagina sa de Facebook.

Liderul USR cere organizarea de alegeri parlamentare anticipate și ca alegerea primarilor să se facă în două tururi.

„E simplu: anticipate și locale cu primari aleși în două tururi. Apoi toată lumea se poate apuca de treabă: viitoarea majoritate se va ocupa de guvernare, opoziția de opozitie, iar administrațiile locale de binele comunităților care le-au ales. Fiecare zi pe care o petrecem în acest marasm e o zi pierdută”, susține Dan Barna.

Ședința Birourilor Permanente Reunite ale Camerei Deputaților și Senatului pentru a stabili când este dezbătută și votată moțiunea de cenzură, programată pentru marți la ora 12:00, a fost suspendată din cauza absenței parlamentarilor PSD.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri