Caută
Close this search box.

Cei doi blatişti PNL din Consiliul General vor fi excluşi de Violeta Alexandru, din partid

violeta alexandru

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, anunţă: cei doi consilieri PNL care au votat bugetul Gabrielei Firea vor fi excluşi din partid. „Oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi!”, anunţă Alexandru.

„Lucrurile s-au schimbat în PNL Bucureşti. De fapt, le schimbăm în fiecare zi. Un proces de schimbare, bazat pe integritate, munca serioasă, proiecte credibile.

Am urmărit cu atenţie şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti de astăzi. Mesajul meu pentru Consilierii Generali PNL a fost foarte clar. Am cerut seriozitate şi opoziţie totală la risipă de bani pe care G. Firea/PSD ne cere să o girăm prin aprobarea propunerii de buget.

Cine nu face faţă acestei exigente care ţine de igienă internă a unui partid de opoziţie la nivelul actualului Consiliu dominat de PSD&prietenii, cine îşi imaginează că poate folosi imaginea PNL şi să se alinieze în spatele PSD direct sau în spatele altor sateliţi, trebuie să răspundă. Nu permit să îşi bată joc cineva, folosind sigla PNL, de încrederea bucureştenilor. Am muncit mult ca să o recâştigăm.

Biroul Politic al PNL Bucureşti se convoacă în vederea retragerii sprijinului politic pentru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu, Consilieri generali, urmând excluderea acestora.

Oricine face la Bucureşti înţelegeri cu PSD este poftit să meargă la PSD sau la sateliţi! Mergem mai departe. În PNL Bucureşti s-au oprit compromisurile”, a scris Violeta Alexandru.

Consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu au votat vineri în favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate că PNL Bucureşti a anunţat că liberalii din Consiliul General se vor împotrivi. Bugetul propus de Firea fost adoptat.

„Votez ‘Pentru’ proiectul de buget al Municipiului Bucureşti! Este imperios necesară dezbaterea sa înainte de şedinţa de Consiliu, într-o întâlnire a consilierilor generali ai fiecărui partid. Acest lucru nu s-a întâmplat. Bucureştenilor le trebuie asigurate condiţii prielnice, iar instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei au nevoie de un buget optim pentru desfăşurarea activităţii”, anunţat penelistul Cristian Olteanu, pe Facebook.

Şi Alexandru Hazem Kansou a avut un răspuns similar, după cea fost întrebat de un utilizator de Facebook de ce a votat bugetul lui Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri