Caută
Close this search box.

Cine este persoana care l-a aruncat în aer pe Dragnea cu Valiza Tel Drum

doarul valiza tel drum

Jurnaliştii de la Rise Project l-au prezentat pe cel care le-a oferit cu celebra valiză cu informaţii despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum şi cu afaceriştii din Brazilia.

„Faceţi cunoştinţă cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA”, anunţă Rise Project, pe Facebook.

Sergiu Iordan este inginer electronist şi locuieşte în Turnu-Măgurele. El s-a întâlnit cu jurnaliştii, când le-a dat valiza, pe un câmp, la 2,5 km distanţă de Turnu-Măgurele.

„Crezi că am curaj să predau aşa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal. Prima dată m-am dus la Rise Project şi apoi la DNA. La DNA este tot conţinutul valizei”, a spus Sergiu.

El a mai spus că nu s-a schimbat nimic în Teleorman după ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare. „Nu s-a schimbat mare lucru. Sunt oamenii PSD în toate instituţiile locale. Teama a rămas aceeaşi, îşi pot pierde locul de muncă. Asta este principala lor temere”, a adăugat Sergiu Iordan.

El a explicat apoi cum a ajuns în posesia valizei. „Cineva din Tel Drum a vrut să o ascundă, însă a ascuns-o foarte prost, pe proprietatea altcuiva. S-a gândit că o ascunde bine, se aştepta să aibă casa percheziţionată, însă a ascuns-o prost, într-o casă vecină. (…) Mi-a fost frică, altfel nu ceream identitate protejată. Cu aşa ceva în braţe, câtor romani nu le-ar fi frică?”, a dezvăluit Sergiu.

Sergiu Iordan este în acest moment preşedinte al USR Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri