Caută
Close this search box.

Dosar penal în cazul tinerei lovite cu biciul de iubit

penali

Reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Suceava au anunțat, sâmbătă, că fac cercetări pentru violenţă în familie, după ce imagini cu o tânără însărcinată bătută cu biciul de iubit au apărut pe Internet.

Imagini în care o tânără este bătută cu biciul, obligată să bage mâna în cărbuni aprinşi şi lovită puternic cu pumnul în cap au apărut pe internet. Filmarea ar fi fost făcută în localitatea Horodnic de Sus, judeţul Suceava, iar IPJ Suceava a deschis dosar penal pentru violenţă în familie şi act sexual cu un minor, informează News.ro.

În imagini se vede cum un tânăr agresează o fată pe care o bate cu biciul, apoi o obligă să se aşeze în genunchi şi îi cere să bage mâna în jar.

Potrivit presei locale, tânăra are 15 ani şi este însărcinată în luna a cincea, iar imaginile ar fi fost filmate chiar de mama a acesteia. Ambele femei locuiesc în casa agresorului, iar imaginile ar fi fost făcute publice de către fostul concubin al mamei.

În timp ce femeia stă aplecată, bărbatul o loveşte puternic cu pumnul în cap, după ce înainte a lovit-o de mai multe ori cu biciul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri