Caută
Close this search box.

FOTO. La mulți ani cu sănătate, bucurii și noi izbânzi, GHEORGHE HAGI! Mulțumim pentru tot!

Cel mai valoros fotbalist român al tuturor timpurilor și unul dintre cei mai valoroși din Europa și din lume, fost component al Generației de aur 1994, Gheorghe Hagi, împlinește azi frumoasa vârstă de 55 de ani.

Gheorghe Hagi s-a născut în localitatea Săcele – din județul Constanța – și considerat unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din istoria fotbalului. El a avut parte de cea mai frumoasă suprinză din partea clubului pe care îl antrenează. Cei de la FC Viitorul Constanța au reușit să îi facă o mega surpriză. Aceștia au adunat mai multe urări video din partea celor mai importanți oameni ai fotbalului mondial din toate timpurile, cum ar fi portughezul Luis Figo, brazilianul Rivaldo – unul dintre câștigătorii prestigiosului trofeu „Balonul de aur”, spaniolul Emilio Butragueno, turcul Fatih Terim și, desigur, prietenul și fostul său coechipier Gică Popescu.

Gheorghe Hagi a început să joace fotbal la vârsta de 10 ani, la Farul Constanța, echipă la care a și debutat în Divizia A, la 17 ani. În cariera sa, Hagi a evoluat la Farul, Sportul Studențesc, Steaua București, Real Madrid, Brescia, Barcelona și Galatasaray. La echipa națională, Hagi a adunat 125 de prezențe, cu 35 de goluri marcate.

Ca jucător, Hagi a fost un purtător clasic de număr 10 (conducător de joc), care se remarca în teren prin claritatea paselor trimise către atacanți și șuturile foarte eficace la poartă, atunci când se afla el însuși în poziție de finalizator. Câteva din golurile sale au intrat în istoria fotbalului. Hagi reușea să depășească ușor mulți adversarii prin dribling și viteză, tot el găsind deseori, de unul singur, mijloace de câștigare a unui meci. Hagi se orienta excelent în teren și reușea să fie prezent în cele mai bune bune poziții de joc, ceea ce îi permitea fie să paseze decisiv, fie să șuteze cu succes de la distanță.

Gheorghe Hagi – 18.06.1994 – Roumanie / Colombie – Coupe du Monde 1994, Photo : Alain Gadoffre / Icon Sport

MAGNANEWS îi urează lui Gheorghe Hagi un sincer și călduros LA MULȚI ANI, cu sănătate, bucurii, izbânzi în fotbal și în viață, cu împlinirea tuturor dorințelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri