Julia Roberts (52) a jucat în nenumărate filme prin care şi-a demonstrat talentul actoricesc. Se pare că nici viaţa personală a vedetei nu este una diferită de scenariul unui film presărat cu răsturnări de situaţie dramatice. Logodnicul- surorii sale vitrege, moartă în urma unei supradoze în 2014, o acuză pe vedeta de la Hollywood că nu a arătat nici măcar cea mai mică urmă de durere atunci când sora ei a murit şi că s-a comportat ca şi cum decesul acesteia a fost ceva insignifiant.

Logodnicul surorii Juliei Roberts a atacat-o public pe vedetă susţinând că aceasta nu a manifestat nici cel mai mic regret sau durere atunci când sora sa vitregă a murit înecată, în urma unei supradoze de droguri, în anul 2014.

La doar câteva zile după împlinirea a şase ani de la moartea lui Nancy, logodnicul ei a acordat un interviu publicaţiei britanice The Sun în care a subliniat că nu o va ierta niciodată pe Julia Roberts pentru atitudinea pe care a avut-o după decesul surorii vitrege. Bărbatul susţine că vedeta a tratat-o foarte rău pe sora sa dintotdeuna, făcând-o să se simtă inferioară, insuficient de bună pentru a face parte din familie.

De altfel, înainte de a se sinucide, Nancy a scris o scrisoare de adio în care a mărturisit că aşa-zisele sale rude sunt responsabile pentru depresia în care ea se adâncise. Mai mult decât atât, cu doar câteva luni înainte de a-şi pune capăt zilelor, Nancy a dezvăluit într-un interviu că Julia Roberts obişnuia să râdă de ea pentru faptul că întâmpina anumite probleme cu greutatea.

John, logodnicul lui Nancy consideră că Julia se simte vinocată pentru dezinteresul pe care l-a afişat, dar nu poate iertă că vedeta nu a dorit să îşi exprime în mod public condolenţe ca şi cum dispariţia surorii vitrege nu ar fi contat deloc pentru ea. Bărbatul a dezvăluit că relaţia dintre cele două surori nu a fost una bună, iar tensiunile au existat încă din copilărie.

122 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 7 =