Caută
Close this search box.

Orlando Teodorovici şi Daniel Zamfir SE BAT, în PSD, pe şefia ASF

orlando teodorovici

Eugen Teodorovici, fost preşedinte executiv al PSD, şi Daniel Zamfir, adus în PSD de Gabriela Firea, îşi dispută funcţia de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), rămasă liberă după plecarea lui Leonardo Badea pe poziţia de viceguvernator BNR.

„Există nişte discuţii, vom vedea ce se întâmplă. Eu sunt interesat de acest post, iar propunerea a venit din PSD, în urmă cu câteva săptămâni. Anul trecut şi premierul (nr: Viorica Dăncilă) mi-a făcut o propunere în acest sens”, a declarat Daniel Zamfir.

Un alt doritor din PSD este Eugen Teodorovici, care spera să primească această poziţie pentru că s-a retras cuminte din funcţia de preşedinte executiv al PSD, când Marcel Ciolacu s-a instaurat în fruntea partidului.

Numirile la conducerea ASF sunt făcute de Parlament, prin vot al plenului reunit. Antena 3 a declanşat recent un atac violent la adresa lui Eugen Teodorovici. Unul dintre oamenii de bază ai postului, bună prietenă cu directorul editorial Adrian Ursu, este Oana Stancu Zamfir, soţia lui Daniel Zamfir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri