Caută
Close this search box.

Ponta, ATAC la adresa lui Orban: Eu m-am operat la picior, nu am mers la dezalcoolizare

Moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi susținută de UDMR, împotriva Guvernului Orban, este dezbătută şi votată, astăzi, în Parlament.

Moţiunea denumită ‘Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti’ a fost iniţiată după ce Guvernul şi-a angajat răspunderea pe proiectul alegerii primarilor în două tururi de scrutin. Pentru a trece moţiunea de cenzură, este nevoie de voturile favorabile a 233 de parlamentari.

Premierul Ludovic Orban a susținut un discurs acid la adresa parlamentarilor din opoziție, pe care îi acuză că trei ani de zile l-au ”slugărit pe Dragnea”.

”Înțeleg că aveți probleme cu cititul așa că sunt înțelegător…Vreți nu vreți, sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea. Trei ani de zile l-ați slugărit pe Dragnea. Nu ma las judecat de voi! Singurul lucru care v-a deranjat și v-a determinat să depuneți moțiune de cenzură a fost răspunderea Guvernului pe un regim electoral care aduce un plus de democrație”, a spus Orban, în plen.

”Ne acuzați pe noi că dăm OUG-uri? Am dat OUG după ce ați pus pe butuci companiile statului. Ce ați făcut 3 ani de zile? Ne cereți socoteală pentru 3 luni în care am refăcut imaginea României. Depuneți moțiune pentru că vă e frică de democrație, că într-un sistem democratic veți pierde jumătate dintre primari. Nu dau doi bani pe afirmațiile voastre despre democrație, v-ați bătut joc de români. Erați travestiți în albine și promiteați miere. V-ați dat arama pe fata(…) Sunteți doar niște viespi care nu aveți decât ac și venin pentru români”, a mai spus Orban, în huiduielile Opoziției.

Victor Ponta a venit la tribuna Parlamentului unde i-a dat replica premierului Orban, care l-a acuzat anterior că s-a operat într-o clinică privată din Turcia, nu în România.

”Să știți că eu m-am operat la picior, nu am fost la o clinică de dezalcoolizare. Aceste clinici de dezalcoolizare de azi le puteți plăti din bani publici”, a spus Ponta, în Parlament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri