Ludovic Orban a declarat marţi că nu poate garanta sută la sută că va fi cvorum în plenul reunit de luni pentru votul de învestire a Guvernului, pentru că este posibil să fie „pesediști care vor chiuli de la serviciu”.

„Nu pot să garantez 100%. Vom vedea. Sigur dacă pesediștii vor chiuli de la serviciu, e posibil să nu avem cvorum.

Orice astfel de atitudine de boicot va fi sancționată drastic de oameni. De altfel, am văzut mulți lideri PSD care au spus că nu le e frică de anticipate. Aștept să se comporte așa cum au dat declarații.

Noi avem mobilizarea exemplară făcută. Discutăm cu toate grupurile politice, astfel încât să îi convingem să vină la lucru. Sigur, nu putem să îi băgăm cu forța în sală, dar oamenii vor judeca acest comportament ridicol, această fugă de pe câmpul de luptă al PSD”, a afirmat Ludovic Orban, citat de Mediafax.

Premierul a adăugat că toți miniștrii care au primit aviz negativ de la PSD în comisiile parlamentare au un plus.

„PSD a dat premieri catastrofali, miniștri care au făcut de râs România, miniștri care au dat o probă de incompetență, ca atare PSD e egal cu zero.

Toți miniștrii care au primit vot negativ din partea parlamentarilor PSD chiar au plus. Nici un ministru nu a cerut votul PSD”, a conchis Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here