Vor fi schimbări majore la Facebook, după cum a anunțat fondatorul platformei de socializare, Mark Zuckerberg, care a precizat că anticipează că foarte mulți oameni vor fi deranjați de modificări.

Mark Zuckerberg a explicat că va susține principii precum libera exprimare sau criptarea, chiar dacă va fi criticat.

„Aceasta este noua abordare și cred că va supăra o mulțime de oameni. Dar, sincer, vechea abordare a supărat de asemenea o mulțime de oameni, așa că încercăm ceva diferit”, a spus Zuckerberg la un summit de tehnologie din Utah.

Declarația vine după ce zilele trecute cofondatorul companiei a declarat că ținta lui pentru perioada următoare nu este „să fie plăcut, ci înțeles”.

Fondatorul Facebook a adăugat că organizația pe care o conduce nu a făcut mult timp nimic care ar fi putut fi considerat „prea ofensator”, dar va schimba această strategie în fața a ceea ce el numește „cenzură excesivă”.

„Ni se cere tot mai mult să cenzurăm o mulțime de tipuri diferite de conținut, iar acest lucru mă face să mă simt foarte incomod”, a adăugat Zuckerberg.

El a recunoscut că Facebook are responsabilitatea de a elimina conținutul publicat de teroriști, de către cei care exploatează copii sau cei care incită la violență, relatează CNN, citat de Mediafax.

Mark Zuckerberg a adăugat că Facebook va continua să lupte pentru criptarea datelor.

374 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 9 =