Caută
Close this search box.

Teodorovici, către un deputat: Când v-ați dat seama ce sunt? Cu lumina stinsă sau aprinsă?

eugen teodorovici

Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut un nou schimb de replici nepotrivite la adresa unui parlamentar, în timpul audierii de luni a ministrului propus al Finanțelor, Florin Cîțu, în comisia parlamentară.

Agasat de faptul că actualul senator Eugen Teodorovici vorbea de câteva minute bune despre realizările sale din perioada în care a condus Ministerul Finanțelor – deși se aflau în acea sală pentru audierea lui Cîțu – deputatul PNL Pavel Popescu i-a spus lui Teodorovici că situația sa este asemănătoare cu cea a liliacului, care nu știe nici dacă este pasăre și nici dacă e mamifer.

Liberalul a ironizat, astfel, lungul discurs al lui Teodorovici, care, după ce l-a criticat pe Cîțu, a început să ofere sfaturi despre administrarea ministerului Finanțelor.

Deputatul PNL Pavel Popescu: ”Domnule ministru, vreau să vă zic doar o chestiune. Și eu și colegul meu Vâlceanu încercăm de câteva minute să înțelegem tragedia aceasta a dumneavoastră. Este tragedia liliacului, care nu e nici mamifer, nici pasăre. Noi nu știm dacă sunteți liberal sau socialist. Trebuie să vă clarificați ideologic și vă veți hotărî și dacă puneți întrebări sau dacă dați sfaturi, că eu am impresia că suntem de aceeași parte a mesei.”

Președintele de ședință: ”Vă rog să nu întrerupeți. Liliacul poate să fie și floare.”

După ce toată lumea a râs la această glumă, în frunte cu el, Teodorovici i-a dat replica lui Pavel Popescu în .. propriul său stil.

Eugen Teodorovici: ”Eu vroiam să-l întreb pe domnul deputat, vroiam să-i răspund domnului deputat așa. Deci, că mă întrebați de stânga, de dreapta .. Vă spun sincer, sunt român. Asta contează, nu stânga sau dreapta. Unu. Doi la mână, când v-ați dat seama ce sunt? Cu lumina stinsă sau aprinsă? Asta ca să dăm și presei ce-i al presei. Unei părți din presă.”

Teodorovici a mai avut conflicte verbale cu alți parlamentari PNL în 2019, în timp ce era ministru al Finanțelor. El i-a spus atunci lui Cîțu, care era doar senator: ”După ce că ești urât, mai ești și prost. Chiparosule!”

Un răspuns

  1. Adica..parul tau radiaza prostie .Teodorovici…pe tine te cheama , sau te trimete!??????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri