Un deținut din Penitenciarul Gherla şi-a incendiat celula. Bărbatul a dat foc unei pături şi unor haine pe care le avea în celulă. Gardienii au intervenit repede, iar un posibil dezastru a fost evitat. Acum se fac cercetări pentru a stabili cum a fost posibil ca acesta să aibă în celulă o brichetă.

„Incidentul a fost descoperit cu operativitate de către polițiștii de penitenciare aflați în serviciu și nu s-au înregistrat alte pagube materiale sau vătămarea deținutului. Conform procedurilor, deținutul a fost supus unui control medical, în urma căruia s-a constat că starea sa de sănătate este corespunzătoare .La nivel unității s-a demarat procedura de analiză a incidentului și urmează a se lua măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții penitenciarului, potrivit monitoruldecluj.ro.

Puşcăriaşul nu este la prima abatere. Anul trecut, acesta ar fi încercat să evadeze după ce a scobit zidul celulei. Autorităţile au aflat în timp util ceea ce bărbatul încerca să facă, astfel că au intervenit imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.