Caută
Close this search box.

Antena 3 începe seria de jigniri la adresa procurorului-şef DNA, Crin Bologa

antena 3

Antena 3 a lansat primul ei atac la adresa noului şef al DNA, Crin Bologa. Unul dintre argumente ar fi că acesta este sălăjean. Antena 3 l-a adus în studiou pe Liviu Alexa, de la PSD Cluj, care este patronul mai multor publicaţii locale de scandal.

„Este foarte straniu să vedem că un domn procuror plecat din fundul Salajului, că este plecat din fundul Salajului, domnul Crin Bologa, dintr-odată reuşeşte această măreaţă lovitura. Nu vorbesc în calitate de coleg de partid al Sorinei Pintea, ci în calitatea de cetăţean, acelaşi scenariu de împachetare a opiniei publice cu informaţii false, care sunt adeseori 99% false.

În realitate, din ce am vorbit cu sursele mele, geanta Sorinei Pintea efectiv a fost aruncată în zona flagrantului, pe mâinile ei nu s-au găsit urme de praf, nu a pus mâna pe bancnote”, a afirmat Alexa, la Antena 3.

„A plecat cu şuturi în fund de la DNA Cluj, de bun ce a fost, credeţi-mă. Îl găsim în postura de şef al DNA în 2020?”, a atacat în continuare Alexa, în timp ce Răzvan Dumitrescu rânjea satisfăcut.

Tribunalul Bucureşti a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a Sorinei Pintea, în dosarul în care este acuzată de luare de mită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri