Un bărbat din Constanța a fost arestat după ce a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă o minoră, unui proxenet.

Bărbatul prins este în vârstă de 39 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a aîncercat să vândă minora, contra sumei de 500 de euro.

Procurorii DIICOT Constanța l-au reținut, fiind suspect de trafic cu minori.

„În cauză s-a stabilit că, la data de 05.03.2020, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire faptul că, la începutul anului 2020, prin inducere în eroare, inculpatul R.V., în vârstă de 39 de ani, ar fi recrutat o victimă de sex feminin în scopul obligării acesteia la practicarea prostituției”, a informat DIICOT.

Bărbatul acuzat a ținut ascună victima în mai multe locații din Constanța și a încercat să o vândă pe minoră pentru suma de 500 de euro unui alt proxenet, fiind prins în flagrant de procurori.

„La data de 09.03.2020, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului R.V. în momentul în care acesta încerca tranzacționarea victimei către o altă persoană, în schimbul sumei de 500 de euro”, au mai transmis reprezentanții DIICOT.

Procurorii, împreună cu ofițeri BCCO, au efectuat și două percheziții la locuințe din Constanța, de unde au ridicat o agendă, un telefon mobil și cheile ce proveneau de la sistemul de închidere al ultimei locații în care a fost adăpostită victima.

Tribunalul Constanța a decis, marți, arestarea preventivă a suspectului pentru 30 de zile.

79 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 8 =