Rareș Bogdan revine cu un nou mesaj tranșant. De această dată, europarlamentarul Partidului Național Liberal se declară scârbit de cei care au tendința de a se „cățăra pe nenorocire”.

Totodată, fostul jurnalist subliniază că medicii sunt singura noastră speranță în aceste momente, când țara noastră se confruntă cu una dintre cele mai mari amenințări din istoria sa. Numai cu ajutorul lor putem evita o situație similară celei pe care o traversează Italia, unde oamenii privesc neputincioși cum toți cei dragi se sting pe zi ce trece.

De asemenea, Rareș Bogdan îi îndeamnă pe cetățenii români să dea dovadă de responsabilitate și să respecte măsurile impuse de autoritățile statului. Comitetul de Urgență ne va „conduce prin Deșert spre Lumina care va veni după întunericul generat de frica inbolnăvirii și a morţii!”, este de părere liberalul.

Mesajul lui Rareș Bogdan:
„Nu mă interesează politică în vremea asta, văd atâta nenorocire citind mesajele oamenilor încat mă scârbește încercarea unora de a se cățăra pe nenorocire. Urâte caractere și puțînă simțire față de neamul asta atât de încercat au unii din țară această, politicieni, jurnaliști, ierarhi, primari! Să îi ierte Bunul Dumnezeu, că nu știu ce fac!

E un moment pe care nu l-am mai trăit în ultimii 75 de ani. Cu toate acestea, unii nu înțeleg că salvarea vieților e mai importantă decât audiență lor de câteva zeci de mii de citiri, sutele de mii ce îi privesc la Tv sau cei care așteaptă soluții și alternative viabile în loc de o critică absurdă, pornită de cele mai multe ori din fiere sau din sufăetele goale, ori pur și simplu din propriile nerealizări sau frustrări personale.

61 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 6 =