Caută
Close this search box.

Un reputat sociolog atenţionează: PSD, cel mai mare pericol pentru siguranţa naţională

psd

Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, reacţionează dur, după ce Lia Olguţa Vasilescu a distribuit un mesaj, pe Facebook, în care susţine că vine urgia şi că vom muri cu zile, din cauza autorităţilor.

„Această dihanie, numită PSD, trăieşte numai din panică şi din mizeria amărâţilor. Că e Dragnea sau Ciolacu la conducerea lor, nici nu contează. Partidul ăsta este un parazit care înfulecă spaimele oamenilor şi le scuipă înapoi multiplicate.

Nu urmăreşte un scop anume, o face din instinct. Acum câteva zile panicau lumea, că se raţionalizează alimentele, trimiţându-şi la cozi şi la buluceală electoratul tradiţional, cel mai vulnerabil la virus.

Azi, circulau o altă gogomănie, că Iohannis îşi schimbă săngele la spital (probabil şi-l schimbă pe ăla nemţesc cu unul vietnamez).

PSD e cel mai mare pericol pentru siguranţa naţională. Ei au devalizat bugetul timp de trei ani, ca să stăm ca proştii azi şi să nu avem cu ce ajută economia, ei vor să profite de criza asta (deşi n-au idee cum), prin panici induse şi propagandă neagră”, a scris Lăzăroiu, pe Facebook.

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu a distribuit pe Facebook un mesaj panicard lansat de Ingrid Mocanu, invitata permanent în studiourile Antena 3, în care se susţine că romanii „vor muri cu zile” din cauza autorităţilor. „Se numeşte genocid”, susţine Mocanu, afirmând că „nimeni nu ia nicio măsură” pentru a-i împiedica pe românii din Spania şi Italia să se întoarcă în ţară.

„Italia azi: 368 decese şi cu 3.509 mai multe infectări cu COVID decât sâmbătă – bilanţ la 24 de ore. Spania: Madridul raportează circa 2.000 de cazuri noi de infectare şi 100 de decese în ultimele 24 de ore.

Ţările cu cele mai mari comunităţi de romani sunt cele mai afectate. Toţi încearcă să ajungă în România, pe motive care mai de care mai tâmpite. Mulţi (nu toţi) nu respecta carantina şi mişună liberi pe străzile patriei, răspândind infecţia.

În două săptămâni vom fi nouă Italie/Şpanie. Nimeni nu ia nicio măsură. Situaţia pare scăpată de sub control, căci nici autorităţile, nici cei mai mulţi dintre cetăţeni nu conştientizează că va veni urgia: aaaa, mie nu mi se poate întâmpla… cam asta e gândirea la retarzi! Cu cât criza pandemică va dura mai mult, cu atât criză economică va fi mai crâncenă!

Vom muri cu zile iar indivizii ăştia inconştienţi nici măcar penal nu vor răspunde pentru ceea ce fac: se numeşte genocid, babaiet”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Exagerările iresponsabile ale lui Ingrid Mocanu au fost preluate şi distribuite de Lia Olguta Vasilescu, lider de seamă al PSD. Aceasta în condiţiile în care Marcel Ciolacu face zilnic apel la „responsabilitate”, susţinând că parlamentarii PSD sunt cei mai „responsabili”.

Şi consilierul de comunicare al Liei Olguta Vasilesci, Cristian Vasilcoiu, a postat un mesaj sinistru pe Facebook.

Un răspuns

  1. Un articol foarte bun si REAL. PSD-ul, dar nu numai, sunt capii unor gasti care manipuleaza intreaga populatie. Capii PSD trebuie arestati IMEDIAT. Concomitent, trebuie implementata legea imunitatii parlamentare si a tuturor ministrilor / politicienilor–vezi Polonia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri