Caută
Close this search box.

VIDEO. Doliu uriaș în România. A murit un mare actor

Este doliu în lumea teatrului din România! Constantin Drăgănescu a murit la vârsta de 84 de ani, iar vestea tristă a fost făcută de actriţa Mirela Oprişor. Rudele, apropiaţii şi foştii colegi de breaslă au inima sfâşiată de durere de când au aflat că regretatul actor a părăsit această lume. În plus, ei se gândesc cu groază că nu îl vor putea conduce pe ultimul drum din cauza restricţiilor impuse de autorităţile din ţara noastră ca să împiedice răspândirea epidemiei de coronavirus.

Constantin Drăgănescu a încetat din viaţă ieri, la vârsta de 84 de ani. În memoria lui, actriţa Mirela Oprișor a aşternut pe Internet un mesaj emoţionant, care a fost însoţit de o fotografie cu regretatul artist, după cum puteţi vedea în galeria foto a articolului. Deocamdată, nu se ştie nimic despre cauza morţii sale.

“Dumnezeu să te odihnească! Vei rămâne mereu în inima mea”, a scris Mirela Oprișor pe contul ei oficial de Instagram.

Regretatul actor Constantin Drăgănescu poate fi văzut în două dintre filmele nominalizate la Premiile Gopo 2016: “Carmen”, în regia lui Doru Nițescu, și “Un etaj mai jos”, în regia lui Radu Muntean. În clipul de mai jos, puteţi revedea câteva dintre peliculele în care artistul a apărut.

Constantin Drăgănescu s-a născut pe 27 septembrie 1936 la Constanța şi a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1961 (secția actorie, clasa George Dem Loghin). Specializat cu precădere în roluri secundare, actorul are în spate o carieră de peste patruzeci de ani, din filmografia lui nelipsind, pe lângă producțiile de cinema, filme de televiziune și scurtmetraje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri