Caută
Close this search box.

Cai împușcați în Apuseni, în timpul unei partide ilegale de vânătoare

Doi cai aparţinând unui bărbat dintr-un sat din Apuseni au fost împuşcaţi, cel mai probabil fiind confundaţi cu vânat, de doi bărbaţi care ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare.

Ca să-şi ascundă fapta, aceștia au îngropat animalele şi au mascat zona cu vegetaţie.

“La data de 23 aprilie, în urma unei sesizări făcută de o persoană din comuna Lupşa cu privire la faptul că i-au fost împuşcaţi doi cai, o echipă de cercetare, formată din poliţişti ai Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi criminalişti, sprijiniţi de poliţiştii din Baia de Arieş şi Lupşa, s-au deplasat în zonă, pentru investigaţii şi identificarea persoanelor implicate. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în perioada 21-22 aprilie, pe timp de noapte, doi bărbaţi de 40 şi 21 de ani, din comuna Lupşa, ar fi participat la o partidă ilegală de vânătoare, împrejurare în care ar fi împuşcat cele două animale, acestea fiind, probabil, confundate cu vânat”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, potrivit Agerpres.

Ulterior, pentru a ascunde fapta, bărbaţii ar fi îngropat caii împuşcaţi şi ar fi mascat zona cu vegetaţie.

“Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc fapta şi stabilirea întregii activităţi infracţionale a persoanelor vizate”, a precizat IPJ Alba.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri