Caută
Close this search box.

PNL a atacat la CCR legile PSD privind rambursarea creditelor și supendarea plății la utilități

ccr

PNL a depus, luni, două contestații la Curtea Constituțională care vizează cele două legi propuse de PSD și adoptate de Parlament săptămâna trecută.

PNL își argumentează demersul prin faptul că celor două inițiative le lipsesc punctul de vedere al Guvernului și impactul socio-economic, juridic și bugetar.

Liberalii acuză PSD că încearcă să împiedice măsurile luate deja de Guvern, prin înregistrarea inițiativelor în aceeași zi în care au fost adoptate de Executiv.

„În graba de a sabota măsurile luate deja de guvern, majoritatea toxica a PSD a trecut aceste proiecte cu tăvălugul, fără dezbatere parlamentară și fără avize de la comisii importante, precum cea juridică sau economică.

Celor doua inițiative le lipsesc punctul de vedere al guvernului și impactul socio-economic, juridic și bugetar, deși PSD, partidul populismului, deschide calea unor “facilitati”, care în final, vor fi suportate tot de cetățeni, fie în plata lunară a ratei majorate la bancă, fie în factura mai costisitoare la utilități”, susține liderul grupului PNL din Camera Deputaților Florin Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri