Caută
Close this search box.

Şeful Poliţiei din Bolintin Vale, demis din funcţie

Şeful Postului de Poliţie din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, a fost demis din funcţie şi este cercetat penal pentru purtare abuzivă, după o intervenţie a forţelor de ordine din data de 18 aprilie.

Şeful Postului de Poliţie din Bolintin Vale a fost demis din funcţie şi cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor la evenimentul petrecut în data de 18 aprilie 2020 în timpul unei razii a poliţiei în zona Bolintin Vale pentru verificarea respectării ordonanţelor militare. A fost deschis dosar penal pentru purtare abuzivă, cercetările fiind preluate de către unitatea de parchet competentă„, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

La data respectivă, poliţiştii efectuau o razie în zonă, iar mai multe persoane au fost surprinse la grătar în stradă, fiind aplicate amenzi, transmite Agerpres.

În spaţiul public au apărut imagini în care mai mulţi poliţişti au intervenit în forţă în jurul unui bărbat, care se afla în poziţia culcat, pe filmare auzindu-se cum un poliţist strigă: „Staţi acasă! Staţi acasă! Acum nu mai eşti tare în gură!?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri