O femeie din Marea Britanie a murit de coronavirus în timp ce era în travaliu la Spitalul Whittington din nordul Londrei.

Conform Daily Mail, familia femeii este devastată de moartea acesteia din cauza coronavirusului în timpul travaliului.

Conducerea Spitalului Whittington i-a cerut medicului legist să stabilească cu exactitate cauza morții femeii, despre care nu se știe dacă suferea și de alte boli care ar fi putut să-i grăbească decesul.

Din informațiile aflate de presa din Anglia, bebelușul este într-o stare bună. El a fost testat imediat pentru a se vedea dacă este infectat cu virusul ucigaș și în aceste momente este așteptat rezultatul.

Cadrele medicale au fost devastate și ele de decesul femeii care urma să devină mamă. ”Pe fondul a tot ce se întâmplă, această tragedie a bulversat complet personalul medical”, a declarat o sursă din interiorul spitalului.

”Există un sentiment imens de neputință și de nedreptate din cauza acestei morți devastatoare. Medici cu experiență au plâns. Singura consolare este că bebelușul a supraviețuit”, a mai precizat sursa.

Această tragedie a venit la scurt timp după ce un nou-născut în Anglia a devenit cel mai tânăr pacient din lume care a fost testat pozitiv cu coronavirus. Mama copilului a ajuns la spital în martie fiind supectă de pneumonie, dar rezultatul pozitiv a venit abia după naștere

Cei doi sunt tratați în spitale separate, deoarece starea de sănătate a mamei este mult mai gravă decât cea a copilului. Medicii încearcă să stabilească modul în care bebelușul a contractat virusul, fie prin pântec, fie în timpul nașterii.

Situația se agravează în Marea Britanie, unde numărul morților a ajuns la 5.373. Au fost înregistrate 439 de decese în ultimele 24 de ore. Britanicii au testat 208.837 de persoane și au consemnat 51.608 de infectați. În ultimele 24 de ore au fost raportate 3.802 de cazuri noi.

290 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 3 =