Caută
Close this search box.

VIDEO. „Imbecili care pateaza haina militară”

rareş bogdan

După imaginile cu un polițist care bătea un om, pe stradă, în Capitală, a apărut încă o filmare, de această dată din Mehedinți.

Din imagini se vede cum un jandarm (ȘI NU un angajat al Poliției Române, cum greșit s-a scris), așadar un jandarm plătit din banii contribuabililor și aflat, teoretic, în slujba lor, îl lovește pe la spate pe un cetățean pe care tocmai l-a legitimat și care nu făcea decât să plece, fără alte gesturi, de la locul legitimării.

„Imbecilul” în uniformă, cum îl caracterizează vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, așteaptă ca tânărul legitimat să își ia bicicleta pentru a pleca, moment în care îl lovește brusc, cu piciorul, din spate.

Europarlamentarul Rareș Bogdan a explodat, la vederea acestor imagini.

„Păi aici pot să știu și eu de ce această reacție? Că tânărul acesta nu a scuipat pe nimeni și mă îndoiesc profund că a înjurat”, a scris Rareș Bogdan, pe Facebook.

„Așa cum voi susține clar intervenția dură în cazul unora care sunt violenți sau recalcitranți, susțin și cer rapid scoaterea din Poliție sau Jandarmerie a unor astfel de imbecili care păteaza haina militară”, a mai scris politicianul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri