Caută
Close this search box.

VIDEO Un preot din Cluj a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că a oficiat o slujbă religioasă cu enoriași

Preotul din Cluj-Napoca care a organizat o slujbă religioasă în Vinerea Mare la o biserică din cartierul Mănăştur, cel mai mare din oraş, la care au asistat câteva zeci de persoane, a fost amendat de poliţişti cu 2.000 de lei pentru încălcarea unei ordonanțe militare.

Într-o postare pe Facebook, deputatul USR Emanuel Ungureanu a publicat un video în care se vede cum la slujba de Prohod au asistat câteva zeci de persoane.

Reprezentanţii Poliției Cluj au declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax, că urmează să fie identificate şi persoanele care au participat la slujba respectivă.

Preotul unei biserici din Cluj-Napoca a fost amendat de poliţişti cu suma de 2.000 de lei pentru încălcarea prevederilor unei ordonanţe militare care interzice prezenţa credincioşilor în biserică la oficierea slujbelor religioase. În cadrul verificărilor care au loc vor fi identificate toate persoanele care au participat, vineri seara, la slujba religioasă pentru luarea măsurilor legale faţă de acestea”, au spus reprezentanţii poliţiei clujene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri