Baronul PSD Dumitru Buzatu a avut o reacţie furioasă la Antena 3, după ce realizatorul Radu Tudor l-a catalogat drept marxist-leninist, pentru că refuză să poarte masca de protecţie în spaţiile închise.

„Îl rog pe Radu Tudor, cu toată înţelegerea pentru prestaţia pe care trebuie să o facă pentru banii de publicitate, să nu mai emită asemenea opinii la adresa mea”, a afirmat Buzatu, în direct la Antena 3.

Realizatorul Antena 3, Radu Tudor, a scris pe Facebook că Buzatu „conduce de ani şi ani cel mai sărac judeţ din România şi din Europa”.

„Aşa sfidează un lider marxist-leninist de la vârful PSD recomandările medicilor şi prevederile din starea de alertă. El conduce de ani şi ani cel mai sărac judeţ din România şi din Europa”, a scris Radu Tudor.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu (PSD), fusese avertizat de reprezentanţii PNL Vaslui cu privire la faptul că încalcă legea, după ce a refuzat să poarte masca de protecţie, la şedinţa ordinară a CJ, iar unii dintre consilierii PSD au procedat la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.