Caută
Close this search box.

Ceva e putred în Coreea de Nord. Sora lui Kim Jong-un, la tv!

coreea de nord

Dennis Rodman (58 de ani), cunoscut ca un apropiat al liderului din Coreea de Nord, Kim Jong-un, a insinuat că aparițiile tot mai dese ale surorii acestuia, Kim Yo Jong, sunt o dovadă că lucrurile nu sunt deloc normale la Phenian.

În emisiunea ”Good Morning Britain”, ex-baschetbalistul a afirmat că are legături în Coreea de Nord și știe ce se întâmplă în țară.

”Tot ce pot să-ți spun e că, dacă o vedem pe sora lui la TV, conducând practic țara, înseamnă că ceva nu e în ordine”, i-a transmis Rodman moderatorului. ”Amintiți-vă când a plecat în Coreea de Sud, înainte să o facă el, nu uitați de asta”, a adăugat fostul sportiv.

În urmă cu câteva săptămâni, s-a zvonit că Kim Jong-un, în vârstă de 36 de ani, ar fi murit în urma unei intervenții chirurgicale nereușite. Atunci, fostul star de la Chicago Bulls se ruga să fie doar zvonuri. ”Sper că Mareșalul nu este bolnav”, afirma el.

Deși Coreea de Nord este cunoscută ca o societate patriarhală, unde puterea e transmisă de la fiu la fiu, Kim Yo Jong (32 de ani) a preluat tot mai multe atribuții la Phenian. Sora dictatorului este pe lista neagră a SUA, pentru ”abuzuri severe asupra drepturilor omului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri