Noi detalii ies la iveală în cazul morţii Mihaelei, românca ucisă cu patru focuri de armă de către iubitul italian, în parcarea unui supermarket din oraşul Cuneo – transmite Digi24.

Mihaela şi bărbatul care a ucis-o, Francesco Borgheresi, 41 de ani, au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale magazinului cu câteva minute înainte de crimă – relatează Digi24.
Potrivit La Stampa, Mihaela Apostolides, 44 de ani, era în căutarea unui apartament în care să locuiască împreună cu fiica ei provenită din căsătoria cu un cetăţean cipriot, de care s-a despărţit în urmă cu mai mulţi ani.

Mihaela s-a despărţit de soţul cipriot în 2003, an în care s-a mutat în Italia. A rămas în relaţii foarte bune cu fostul partener, iar fiica lor a rămas la el, în Cipru. Însă anul acesta fata, de 19 ani, voia să se mute în Italia, motiv pentru care Mihaela a început să caute un apartament în care să locuiască împreună.

În perioada de carantină, femeia a locuit împreună cu iubitul italian. Vineri dimineaţă, au plecat împreună de acasă la cumpărături şi pentru a viziona un apartament.

Crima a avut loc în jurul orei 16.45, în parcarea unui supermarket. Francesco Borgheresi, militar, din Florenţa, a tras patru focuri în pieptul Mihaelei şi a sunat apoi la poliţie. La sosirea echipajului, el a fost imobilizat. Victima zăcea fără suflare pe scaunul pasagerului a unui autoturism.

Investigaţiile au scos la lumină faptul că cei doi se cunoşteau de cel puţin doi ani şi aveau o relaţie.

Francesco Borgheresi le-a spus anchetatorilor că era împreună cu Mihaela din 2018, iar în ultimele luni, în perioada de carantină, au locuit împreună. Borgheresi a mai spus că a ajuns să nu o mai suporte pe femeie şi că îi cerea foarte mulţi bani, relatează Corriere della Sera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here